Xiaomi запатентувала смартфон з відділом для бездротових навушників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi запатентувала смартфон з відділом для бездротових навушників

Технології&Авто
539
Китайський виробник смартфонів Xiaomi запатентував унікальний гаджет, на верхній панелі якого розміщуються відсіки для зберігання бездротових навушників.
При цьому навушники будуть залишатися постійно зарядженими, запевняють інженери компанії.
Особливістю навушників є те, що верхня частина є поворотною. Одне положення призначене для носіння у вухах, а друге — для зберігання в корпусі смартфона. За дизайном навушники нагадують існуючі бездротові навушники Xiaomi Mi True.
На жаль, патент не надає ніякої додаткової інформації про функції, швидше за все, навушники можуть бути підключені через Bluetooth. Також буде вбудована система шумозаглушення для забезпечення кращої якості звуку в галасливій обстановці.
Xiaomi запатентувала смартфон з відділом для бездротових навушників
Поки неясно, чи має намір Xiaomi випустити смартфон з вбудованою гарнітурою. Нарешті, у такої конструкції також є ряд недоліків. Ви можете уявити, що такий відсік вимагає багато місця в корпусі. Отже, інші необхідні компоненти повинні бути переміщені і / або замінені на більш дрібні деталі. Це, звичайно, тягне за собою додаткові витрати на розробку.
Сам телефон має широку металеву, ймовірно, алюмінієву раму, що робить дизайн дуже схожим на Apple iPhone. Краї екрана зведені до мінімуму, це повноекранний смартфон без вирізів.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас