Rivian знову відклала поставки своїх перших машин — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Rivian знову відклала поставки своїх перших машин

Фондовий ринок
663
Американський виробник електрокарів Rivian уточнив терміни виходу своїх перших автомобілів – електричних пікапа Rivian R1T і кросовера Rivian R1S. Клієнтам, які оформили попередні замовлення, доведеться запастися терпінням і ще трохи почекати.
Нагадаємо, на початку року Rivian через коронавірус змістився старт серійного виробництва Rivian R1T і Rivian R1S з 2020 року 2021-й. Тепер же компанія, яку називають «нічним кошмаром» Tesla, повідомила замовникам більш точні терміни: поставки пікапів Rivian R1T почнуться в червні 2021-го, а відвантаження кросоверів R1S на два місяці пізніше – в серпні 2021-го.
Роблячи оголошення, виробник згадав нещодавній запуск пробного виробництва і заявив, що впевнений в цих термінах.
Поки що пікап Rivian R1T і кросовер Rivian R1S – єдині офіційно представлені Rivian моделі. Обидві будуть вироблятися на колишньому заводі Mitsubishi в штаті Іллінойс. Але нещодавно Rivian запатентував торгові марки R1V і R2X. Імовірно, це майбутні мінівен і ралійний позашляховик компанії.
Буквально минулого тижня стало відомо, що Tesla подала позов проти Rivian, звинувативши виробника в змові з колишніми співробітниками і крадіжці конфіденційної інформації. Ще можна згадати, що на початку року Rivian втратила головного технічного директора. Але будемо сподіватися, що в результаті у Rivian все вийде, і її автомобілі, які до цього неодноразово ставали героями видовищних рекламних роликів (на зразок цього), доберуться до ринку.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас