У Volvo з'явиться купеподібний кросовер на електриці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Volvo з'явиться купеподібний кросовер на електриці

Технології&Авто
1698
Компанія Volvo працює над новим електромобілем, який отримає незвичайний для бренду купеподібний кузов. Інформацію про появу такої моделі виданню Autoexpress підтвердив топ-менеджер марки.
Подробиць про модель небагато: це буде позашляховик з повністю електричною силовою установкою, який з’явиться на ринку до 2025 року. Британські журналісти опублікували перший рендер: на їхню думку, майбутній купе-кросовер Volvo повинен мати саме такий вигляд.
У Volvo з'явиться купеподібний кросовер на електриці
«Перехід до електрифікації дає нам можливість переосмислити, що таке автомобіль. Ми відкриті для нових сегментів, в яких були відсутні раніше», – заявив у розмові з журналістами старший віце-президент Volvo з дизайну Робін Пейдж.
За словами Пейджа, при виборі електромобіля клієнтам важливий великий запас ходу, і важливу роль в цьому відіграє аеродинаміка автомобіля. Тому майбутня модель матиме «більш плавні обриси кузова», ніж у традиційних кросоверів і позашляховиків.
На сьогоднішній день в лінійці Volvo є тільки одна повністю електрична модель – це XC40 Recharge P8 AWD. Кросовер комплектується парою електромоторів сумарною потужністю 408 кінських сил і проїжджає на одній зарядці близько 400 кілометрів.
У майбутньому до нього приєднається XC90, який зі зміною покоління обзаведеться електричною модифікацією. Це відбудеться вже в 2021 році.
За матеріалами:
motor.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас