Tesla випустить два нові електромобілі після Cybertruck — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla випустить два нові електромобілі після Cybertruck

Технології&Авто
821
Ілон Маск публічно підтвердив, що Tesla планує два нові електромобілі, які будуть випущені після броньованого електричного пікапа Cybertruck. На презентації “Кібертрака” Маск стверджував, що компанія перестане випускати нові моделі, але лише на деякий час. Після невеликої перерви Tesla, за чутками, планує випустити компактний міський автомобіль і пасажирський фургон.
Про це повідомляє Electrek.
Раніше в цьому році Маск заявив, що завод Tesla в Китаї розробить масовий електромобіль спеціально для світового ринку. Пізніше були навіть продемонстровані креслення, на яких зображений компактний автомобіль. Пізніше представник компанії в Каліфорнії зізнався, що Tesla розробляє електричний фургон на 12 пасажирів для Boring Company.
Тепер генеральний директор озвучив подальшу стратегію з випуску двох нових моделей електромобілів. На конференції, присвяченій фінансовим результатам Tesla за другий квартал 2020 року, Маск відповів на питання про майбутні моделі. Він згадав про розробку “компактного електромобіля” і електрокара підвищеної місткості”.
Маск також вказав на конкретні нові типи транспортних засобів у дорожній карті продуктів Tesla.
Tesla планує випустити Cybertruck на ринок наприкінці 2021 року. Судячи з останніх коментарів, новий електричний родстер компанії повинен з’явитися приблизно в той самий час. Якщо компанія після цього візьме час на “перепочинок”, то нові моделі від Tesla варто очікувати ближче до 2023 року.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас