Lifecell запустив тарифи з безлімітним інтернетом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Lifecell запустив тарифи з безлімітним інтернетом

Особисті фінанси
5795
Оператор мобільного зв’язку lifecell запустив нову лінійку тарифних планів для індивідуальних абонентів, що обслуговуються на умовах передоплати. Половина з них включає в себе безлімітний мобільний Інтернет, від 250 до 5 тис. хвилин дзвінків плюс безлімітні дзвінки на номери lifecell після використання пакетних хвилин.
Як повідомила пресслужба оператора.
Де діють пакети послуг. Пакети послуг (денний і чотиритижневий) тарифних планів “просто Лайф”, “Смарт Лайф”, “Вільний Лайф” і “Platinum Лайф” діють по всій території України.
Пакети послуг “Денний” і “4-тижневий” тарифних планів “Просто Лайф.Регіон” діють на території Донецької та Луганської (крім непідконтрольних територій), Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Кіровоградської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької областей та в деяких районах інших областей України. У разі використання пакету послуг за межами території дії, починаючи з наступного дня, стягується плата розміром 5 грн/день.
“У нових пакетах послуг міститься від 250 до 5 тис. хвилин на номери всіх мобільних операторів по Україні, а в деяких тарифних планах – і на мережу фіксованого зв’язку”, – каже керівник маркетингового департаменту lifecell Вадим Приходько.
Починаючи з 23 липня 2020 року буде припинена можливість переходу (міграції) наявних абонентів на умови обслуговування тарифних планів “Лайфхак”, Platinum, “4 Безліміти”, “Жара GO”, “Жара GO PLUS”, а також можливість підключення нових абонентів до тарифних планів “ВіР Жара” і “ВіР Жара Плюс”.
Вартість та умови цих тарифних планів залишаються без змін.

Довідка Finance.ua:

  • За підсумками 2019 року компанія отримала 1,114 млрд грн чистого збитку, що на 14,4% менше, ніж у 2018 році, виручка оператора при цьому збільшилася на 13,6% – до 5,984 млрд грн, а показник EBITDA зріс на 17,4%, до 3,243 млрд грн.
  • Активна абонентська база lifecell за підсумками 2019 року склала 7,4 млн клієнтів, Загальна кількість абонентів в мережі оператора скоротилася на 10,1%, до 8,9 млн абонентів.
Читайте важливі поради, які стануть в нагоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас