Маск похвалився перевагою чіпування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Маск похвалився перевагою чіпування

Технології&Авто
4002
Ілон Маск сказав, що його новий мозковий чіп Neuralink дозволить користувачам слухати музику, відправляючи її прямо в мозок. Відповідаючи на запитання вченого-комп’ютерника Остіна Ховарда, Маск підтвердив, що технологія, над якою він працює, дозволить людям “слухати музику прямо з наших [Neuralink brain] чіпів”.
Він також заявив, що Neuralink “може допомогти контролювати рівень гормонів”, сказавши, що це може бути використано в наших інтересах для таких речей, як “поліпшення здібностей, міркувань і зняття тривоги”.
Компанія Neuralink була заснована в 2016 році і провела тільки одну велику публічну презентацію про те, як насправді будуть працювати технології, і 28 серпня очікується отримання додаткової інформації. Однак на заході, який відбувся в 2019 році, Маск сказав, що його нова фірма працює над тим, що він назвав пристроєм, подібним до швейної машини. Маск сказав, що пристрій забезпечує прямий зв’язок між чіпом, який буде вставлений в мозок і комп’ютер.
Кажуть, що технологія може бути спочатку використана для допомоги людям із захворюваннями головного мозку, в тому числі з хворобою Паркінсона, але мета полягає в тому, щоб дозволити людям конкурувати з передовим штучним інтелектом.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас