IKEA відкриває два додаткові пункти видачі замовлень у Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

IKEA відкриває два додаткові пункти видачі замовлень у Києві

Фондовий ринок
1452
IKEA розширює потужності українського онлайн-магазину. Компанія більш ніж подвоїла свою спроможність обробляти замовлення, зроблені через Інтернет-магазин ІКЕА в Україні, і тепер здатна задовольнити попит як у Києві, так і в інших регіонах.
Про це компанія повідомила Finance.ua.
Компанія планує і надалі інвестувати у потужності для обробки замовлень, а також має намір відкрити два додаткових пункти видачі замовлень у Києві. ІКЕА прагне якнайшвидше відкрити перший магазин у міському форматі в Києві до кінця 2020 року. Він буде розташований у ТРЦ Blockbuster Mall, з яким компанія нещодавно підписала договір оренди.

Довідка Finance.ua:

  • Уперше IKEA оголосила про намір вийти на український ринок наприкінці 2017 року. Спочатку перший магазин в Україні у новому форматі city store компанія збиралася відкрити в столичному ТРЦ Ocean Mall.
  • Інтернет-магазин IKEA офіційно запустила 14 травня. 25 травня компанія ухвалила рішення тимчасово обмежити можливість оформляти нові замовлення в українському Інтернет-магазині, щоб задовольнити попит і надалі відповідати високим стандартам IKEA і очікуванням клієнтів.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас