Розумними окулярами Apple Glasses можна буде керувати очима — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розумними окулярами Apple Glasses можна буде керувати очима

Технології&Авто
467
З чуток, довгоочікувані окуляри доповненої реальності Apple Glasses можуть отримати дуже цікаву функцію. Натяк на це з’явився в нещодавно опублікованому патенті компанії Apple.
У патенті йдеться про те, що користувачі нових розумних окулярів Apple зможуть управляти контентом очима, причому мова йде як про рухи очей (імовірно, змахування вліво-вправо, вгору-вниз), так і про моргання, які можуть замінити дотики до екрану.
Користувач використовує свої очі для взаємодії з об’єктами інтерфейсу користувача, які відображаються на електронному пристрої. Ця технологія забезпечує більш природний і ефективний інтерфейс, в деяких варіантах дозволяючи користувачеві управляти пристроєм, використовуючи тільки очі.
Крім того, розумні окуляри Apple Glasses також можуть бути чутливими до дотику і контролюватися за допомогою голосових команд через голосовий помічник Siri.
Раніше інсайдер Джон Проссер (Jon Prosser) заявив, що розумні окуляри Apple Glasses, які деякі джерела називають гарнітурою доповненої реальності, вийдуть на ринок в березні-червні 2021 року і будуть коштувати близько 500 доларів.
За матеріалами:
BIN
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас