Президент офіційно представив Шевченка і розповів про "важливі якості" голови НБУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Президент офіційно представив Шевченка і розповів про "важливі якості" голови НБУ

Казна та Політика
665
Президент Володимир Зеленський заявив, що новий голова НБУ Кирило Шевченко є “саме тим професіоналом, який необхідний і НБУ, і економіці, і всій Україні”.
Про це він сказав під час офіційного представлення нового голови НБУ.
“Сьогодні я радий офіційно представити нового Голову Національного банку Кирила Шевченка. Я як президент повністю підтримую твердження, що голова НБУ повинен бути незалежним. Крім Незалежності, у голови НБУ має бути ще як мінімум 3 важливі якості: професіоналізм, мужність і відповідальність.
Переконаний, що пан Шевченко – саме така людина. При пошуку голови НБУ я спілкувався з правлінням НБУ, експертами, керівниками державних і комерційних банків – і прізвище Шевченка звучало найчастіше. Він має понад 20 років досвіду роботи, пройшов всі щаблі в банківській справі. Крім цього, став головою “Укргазбанку” після фактично першого прозорого конкурсу”, – розповів Зеленський.
За його словами, все це і успішний кейс “Укргазбанку” під його керівництвом доводять те, що Шевченко є тим професіоналом, який необхідний і НБУ, і економіці, і всій Україні.

Довідка Finance.ua:

  • 16 липня Рада призначила на посаду голови Нацбанку голову правління “Укргазбанку” Кирила Шевченка.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас