Lenovo випустить унікальний ігровий смартфон (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Lenovo випустить унікальний ігровий смартфон (фото)

Технології&Авто
433
Компанія Lenovo збирається випустити перший в світі ігровий смартфон на базі новітнього чіпсета Qualcomm Snapdragon 865 Plus 22 липня.
Напередодні офіційного представлення телефону компанія випустила нові промо-зображення на своїй сторінці Weibo.
На додаток до офіційних промо-зображень, рендери майбутнього ігрового телефону також з’явилися завдяки ранньому лістингу на сайті китайського рітейлера JD.com.
Lenovo випустить унікальний ігровий смартфон (фото)
Рекламні зображення, представлені Lenovo на Weibo, демонструють бічну камеру телефону, що вигулькує, і установку з двома динаміками. Також помітно, що ігровий телефон має чотири повітряні спускові гачки і подвійну камеру ззаду. Однак, на відміну від більшості телефонів, задні камери ігрового телефону Legion розташовані посередині разом з подвійним світлодіодним спалахом.
Lenovo випустить унікальний ігровий смартфон (фото)
Смартфон має червоні відтінки у верхній і нижній частині дисплея, в той час як логотип Legion на задній панелі, по всій видимості, має підсвічування RGB, аналогічно ROG Phone 2.
Lenovo випустить унікальний ігровий смартфон (фото)
Якщо вірити чуткам, ігровий телефон Lenovo Legion оснащений дисплеєм FHD + AMOLED з вражаючою частотою оновлення 144 Гц. Деякі з інших характеристик флагманського ігрового телефону включають двоелементний акумулятор ємністю 5000 мАг з дротовою зарядкою 90 Вт, два порти USB Type-C і 64-мегапіксельну основну камеру. Що стосується програмного забезпечення, швидше за все, він буде працювати під управлінням Android 10 з налаштованою Lenovo “Легіон ОС”.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас