Zoom представив універсальний комунікаційний пристрій (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Zoom представив універсальний комунікаційний пристрій (фото)

Технології&Авто
1187
Zoom став стандартом для онлайн-спілкування під час пандемії, але компанія виявила, що багатьом співробітникам все ще важко налаштувати обладнання та програмне забезпечення для ефективного проведення зборів. Рішення компанії – універсальний комунікаційний пристрій з програмним забезпеченням Zoom, готовий до використання з простим сенсорним інтерфейсом.
Про це повідомляє видання TechCrunch.
Пристрій, що отримав назву Zoom for Home – DTEN ME, виробляється партнерською компанією DTEN. Він складається з окремого 27-дюймового екрану, оснащеного трьома ширококутними камерами, призначеними для відео високої роздільної здатності, і 8 мікрофонами. Програмне забезпечення Zoom завантажене на пристрій, а інтерфейс розроблений для забезпечення легкого доступу до популярних функцій Zoom.
Джефф Сміт, голова Zoom Rooms, розповів, що ідея полягає в тому, щоб запропонувати пристрій, який користувач зможе витягти з коробки, і він готовий до використання з мінімальною метушнею.
Zoom представив універсальний комунікаційний пристрій (фото)
“Zoom for Home – це ініціатива Zoom, яка дозволяє будь-якому користувачеві Zoom розгорнути персональний пристрій спільної роботи для своїх відеоконференцій, телефонних дзвінків, анотацій на інтерактивній дошці – все те хороше, що ви хочете зробити в Zoom, ви можете зробити за допомогою цього спеціального пристрою”, – сказав Сміт TechCrunch.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас