Xiaomi представила бюджетний телефон у формі ігрової консолі (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi представила бюджетний телефон у формі ігрової консолі (фото)

Фондовий ринок
795
Асортимент гаджетів Xiaomi поповнився оригінальною новинкою в незвичайному форм-факторі. Мобільний телефон під назвою Qin AI Life, розрахований на молоду аудиторію користувачів, зовні нагадує ігрову консоль Game Boy.
Незважаючи на те, що телефон зовні нагадує консоль від Nintendo – він володіє набагато більшим набором функцій в порівнянні з оригінальним Game Boy. Зараз Qin AI Life збирає гроші на краудфандинговій платформі Youpin.
Новинка має кольоровий дисплей діагоналлю 1,54 дюйма з роздільною здатністю 240×240 пікселів і оснащена великими апаратними кнопками і хрестовиною для навігації, що розмістилися на передній панелі. Габарити телефону складають 74х38, 6х12, 1 мм, вага – 48 грамів. Однією з особливостей гаджета стала функція віддаленого батьківського контролю, включаючи визначення місця розташування дитини.
Qin AI Life оснащений модулями Wi-Fi, GPS, Bluetooth, і eSIM. Крім того, апарат підтримує функції голосового асистента XiaoAI. Прошивка пристрою включає навчальні програми, енциклопедію з можливістю читання статей вголос електронним диктором, а також навчальну та художню літературу. За автономність новинки відповідає вбудований акумулятор ємністю 1150 мАг.

Коштуватиме мобільний телефон у Китаї 57 доларів (1544 гривень), однак ціна актуальна тільки на етапі краудфандингу.
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас