Microsoft оголосила про скорочення робочої сили у всьому світі - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft оголосила про скорочення робочої сили у всьому світі - ЗМІ

Фондовий ринок
748
Американська компанія з розробки програмного забезпечення Microsoft оголосила про скорочення робочої сили у всьому світі на тлі початку нового фінансового року 1 липня.
Як повідомляє Reuters, техногігант відмовився розкрити інформацію про кількість звільнених та в яких підрозділах відбуваються скорочення.
ЗМІ раніше писали, що цього тижня Microsoft вже скоротила понад 1000 робочих місць. Згідно з їхніми даними, компанія звільнила людей на своєму онлайн новинному порталі MSN.com, оскільки перейшла на алгоритм на основі штучного інтелекту, який заповнює канал. В компанії зазначили, що в хмарному підрозділі Microsoft Azure також відбулись скорочення.
Наприкінці квітня Microsoft прозвітувала про фінансовий результат за ІІІ квартал, який виявився кращим за прогнози аналітиків. Виручка компанія виросла на 15% до $35,02 млрд, а чистий прибуток виріс до $10,75 млрд або $1,4 на акцію.
Нагадаємо, у червні Microsoft заявила про плани закрити більшість магазинів по всьому світу в рамках зміни стратегії роздрібних продажів.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас