Шмигаль пояснив заборону роботи закладів після 23:00 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шмигаль пояснив заборону роботи закладів після 23:00

Казна та Політика
985
Голова Кабінету Міністрів Денис Шмигаль пояснив заборону роботи закладів після 23:00. Він підкреслив, що не відбувається зменшення кількості захворюваності коронавірусом.
Про це він сказав під час Години запитань до уряду.
“Складні питання, пов’язані з адаптивним карантином. Тому за рішенням Головного санепідлікаря України, за рішенням комісій ТЕБ і НС, були ухвалені рішення про тимчасове обмеження роботи закладів харчування, нічних клубів, 23:00”, – підкреслив прем’єр.
Голова Кабміну зазначив, що масові скупчення людей підвищують ймовірність передачі коронавірусу.
“Чому (заборонили роботу закладів, – ред.)? До цих пір абсолютно достатньо часу, щоб повечеряти, а після закінчення цього часу відбуваються масові скупчення людей, коли є величезна ймовірність передачі коронавірусу. Як результат, після цієї заборони ви бачите чітку стабілізацію ситуації із зростанням захворюваності на коронавірус”, – сказав Шмигаль.
Він підкреслив, що заходи адаптивного карантину і на державному, і на місцевому рівнях дають свій результат.
“На жаль, не відбувається падіння кількості захворюваності. Але в останні тижні ситуація стабілізувалася. Це якраз важливий момент”, – додав голова уряду.
Нагадаємо, в п’ятницю, 17 липня, в Київській області посилюють карантинні заходи: заклади громадського харчування та розважальні заклади не зможуть працювати з 23:00 до 07:00.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас