Mercedes-Benz частково розсекретив новий S-Class (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mercedes-Benz частково розсекретив новий S-Class (фото)

Технології&Авто
4293
Прем’єра нового Mercedes-Benz S-Class відбудеться восени, а поки що в мережі з’явилися зображення салону новинки.
Німецька компанія вирішила провести прем’єру нового Mercedes-Benz S-Class в кілька етапів. Так, на першому етапі представники німецької марки розповіли про інтер’єр новинки та її мультимедійні можливості.
Головним нововведенням в салоні Mercedes-Benz S-Class нового покоління стане мультимедійний комплекс MBUX другої генерації. Медіасистема отримає розширені можливості як в інтерфейсі, так і в аналізі того, що відбувається в салоні автомобіля, щоб передбачати потреби водія та пасажирів.
Mercedes-Benz частково розсекретив новий S-Class (фото)
Новий мультимедійний комплекс MBUX матиме габаритний вертикальний дисплей, розташований на центральній панелі. Його універсальність дозволила відмовитися від 26 механічних перемикачів.
Mercedes-Benz частково розсекретив новий S-Class (фото)
Крім того, у оновленого Mercedes-Benz S-Class з’явиться нова приладова панель, яка може генерувати тривимірне зображення, яке видно навіть без наявності 3D-окулярів. При цьому доповнена реальність реалізована виробником через 7,7-дюймовий проекційний дисплей. Технологія здатна проектувати покажчики навігатора й інші зображення, що, в цілому, дозволяє водієві менше відволікатися від безпосереднього спостереження за дорожньою обстановкою.
За матеріалами:
MMR
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас