LG анонсувала найменший модуль Bluetooth — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LG анонсувала найменший модуль Bluetooth

Фондовий ринок
321
Компанія LG підготувала до випуску новий модуль Bluetooth low energy (BLE), призначений для застосування в сфері інтернету речей. Ця новинка є найбільш компактним серед подібних рішень. Її розміри становлять 6х4 мм, і вона виявилася на 75% меншою від свого попередника.
Зменшення розмірів не призвело до погіршення продуктивності. Інженери компанії змогли оптимізувати продуктивність таким чином, що в новому чіпі вона виявилася навіть на 30% вищою, ніж у існуючих продуктів. Цього вдалося досягти завдяки використанню фірмової технології диференційованої архітектури радіочастотних сигналів. Ця технологія дозволила LG розмістити понад 20 компонентів в обмеженому просторі. Мова йде про такі компоненти, як комунікаційні чіпи, резистори, котушки індуктивності та ін. Компанія стверджує, що така архітектура також допоможе усунути перешкоди сигналу незалежно від перешкод між смартфоном і пристроєм IoT.
На додачу до всіх згаданих вище переваг, новий Bluetooth-чіп відрізняється низьким енергоспоживанням, що розв’язує руки розробникам і виробникам при створенні економічних пристроїв інтернету речей. Новинка може використовуватися в системах розумного освітлення, домашніх аудіо пристроях, сфері охорони здоров’я, автомобільних пристроях і побутовій техніці.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас