В LG створили найменший Bluetooth-модуль — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В LG створили найменший Bluetooth-модуль

Технології&Авто
494
LG Innotek розробив найменший у світі Bluetooth-модуль розміром з рисове зерно. Оскільки він має функцію Bluetooth, очікується, що він буде корисним для бездротових навушників, смарт-пристроїв та Інтернету речей (IoT).
Модуль Bluetooth має ширину і довжину 6 мм і 4 мм відповідно. Це на три чверті менше від японських модулів, які були найменшими модулями Bluetooth у світі раніше. Заснований на високоінтегрованих технологіях, він включає близько 20 компонентів, таких як комунікаційний чіп, резистор та індуктор. Хоча нарзі це найменший модуль у світі, його телекомунікаційні характеристики покращені на 30% в порівнянні з наявними модулями.
У той час як сучасні модулі можуть зазнавати відключення в з’єднанні Bluetooth через стіни або перешкоди, новий Bluetooth-модуль LG Innotek може відправляти і отримувати дані без будь-яких проблем, навіть якщо є багато перешкод.
Крім того, модуль також застосовується з власною технологією LG Innotek, вбудованою в антену. Ця технологія приховує антену Bluetooth всередині модуля і покращує телекомунікаційні характеристики за рахунок збільшення площі антени. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що IBM створила найменший комп’ютер у світі.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас