Зеленський назвав туристичний "магніт" для українців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зеленський назвав туристичний "магніт" для українців

Світ
1448
Президент Володимир Зеленський висловив подяку прем’єр-міністру Хорватії Андрію Пленковичу за розуміння необхідності переглянути умови для українських туристів, введені у зв’язку з COVID-19. Про це Глава держави написав у себе в Twitter.
“Вдячний Андрію Пленковичу за розуміння необхідності переглянути умови для українських туристів, введені у зв’язку з COVID-19. Hvala lepo (дякую – ред.)! Хорватія стала одним з туристичних “магнітів” для наших громадян”, – написав Президент.
Зазначимо, у неділю українське посольство повідомило про те, що Хорватія ухвалила рішення про обов’язкову 14-денну самоізоляцію для громадян третіх країн, зокрема України, які в’їжджають до Республіки.
Як пізніше пояснили дипломати, громадянам України, які постійно проживають за межами ЄС і в’їжджають в Хорватію з туристичною метою, крім надання підтвердження резервації готелю, апартаментів для отримання дозволу на в’їзд до Хорватії без обов’язкової 14-денний самоізоляції необхідно надати негативний результат ПЛР тесту на SARS-CoV-2, з моменту забору якого минуло не більше ніж 48 годин.
Повідомляється, що у разі, якщо громадянин не має документа з негативним ПЛР тестом, йому можуть на розгляд епідеміолога дати дозвіл на в’їзд до Хорватії з обов’язковою 7-денною самоізоляцією і подальшою здачею матеріалу на ПЛР-тест SARS-CoV-2 зпа власні кошти на території Хорватії.

Відпустка 2020: в яких країнах чекають на українців?

За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас