Українці розмістили на "ЕКОдепозиті" вже понад 6,6 млрд грн заощаджень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українці розмістили на "ЕКОдепозиті" вже понад 6,6 млрд грн заощаджень

Особисті фінанси
68
Кількість українців, які довіряють свої заощадження УКРГАЗБАНКУ постійно збільшується. Так, на «ЕКОдепозиті» в УКРГАЗБАНКУ, кошти якого спрямовуються на фінансування проєктів із захисту довкілля, вже розміщено понад 6,6 млрд грн. Таким чином, заощадження українців не лише безпечно зберігаються у надійному банку, а й «працюють» на покращення екології України.
Кожен вкладник, відкриваючи «ЕКОдепозит» в УКРГАЗБАНКУ, робить практичний внесок в еко-модернізацію країни, бо розміщених коштів наразі вже достатньо для фінансування майже 195 енергоефективних проєктів. А це – щорічне скорочення викидів СО2 на 231,6 тис. тонн, вироблення на 328,1 млн квт*год на рік більше «зеленої» електроенергії для потреб понад 131 тис. українських сімей, а також заміщення використання викопного палива на 265,4 тис. Гкал для опалення майже 77 тис. квартир.
Дружня порада: поповнити або пролонгувати депозитний вклад в УКРГАЗБАНКУ можна не виходячи з дому – через Контакт-центр у режимі 24/7. Отримати більше інформації щодо умов «ЕКОдепозиту» можна тут.
Також, керувати власними фінансами в УКРГАЗБАНКУ та мати цілодобовий доступ до наших банківських продуктів та сервісів краще через дистанційні канали, зокрема, мобільний додаток ЕКОБАНК ОНЛАЙН.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас