Google показала, який вигляд матиме нова розумна колонка Nest — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google показала, який вигляд матиме нова розумна колонка Nest

Технології&Авто
691
Оригінальний розумний динамік Google Home, що нагадує освіжувач повітря, був анонсований повних чотири роки тому, і відтоді ходили чутки про його можливого наступника. Нарешті, компанія показала, який вигляд матиме колонка Nest – він більше схожий на мильницю.
Новий пристрій Google з ідентифікаційним номером GXCA6 тільки-но пройшов сертифікацію у Федеральній комісії з зв’язку, проте багато технічних подробиць залишаються поки в таємниці. Зовні динамік, першим помічений сайтом Android Police, виглядає як еліптичний циліндр близько 22 см заввишки і близько 15 см шириною, майже повністю покритий тканиною. Він менший, ніж його попередник Google Home.
З документації ясно, що динамік буде підключатися до програвача через Wi-Fi або Bluetooth. Як Google Nest Mini і більш ранні попередники, Google Nest живиться безпосередньо від мережі, а не через USB-C. Підставка виконана з нековзного силіконового матеріалу. Світлодіоди, швидше за все, заховані під тканиною.
Після того як журналісти Mashable зв’язалися з Google, компанія вислала офіційне зображення майбутньої колонки, а також промо-відео, де гаджет показаний, так би мовити, в природних умовах: пара колонок стоять за диваном, плюс ще одну носять по кімнаті, натякаючи на портативність пристрою.
Найімовірніше, Google збиралася представити нову колонку на конференції I/O в минулому березні, але її скасували через пандемію. Тепер анонс з повними технічними характеристиками слід очікувати на наступному заході, попередньо наміченому на жовтень.
Google придбала Nest ще в 2014 році за $3,2 млрд. Після цього стартап з виробництва розумних термостатів вважався однією з флагманських автономних компаній під крилом Alphabet. Засновника Nest Тоні Фаделла звільнили з посади СЕО через два роки: занадто багатьох не влаштовував його стиль керівництва. А команда перейшла в відділ домашніх пристроїв Google.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас