Коломойський подав чотири заяви до суду на Порошенка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Коломойський подав чотири заяви до суду на Порошенка

Фондовий ринок
727
Олігарх і колишній власник «ПриватБанку» Ігор Коломойський подав чотири позови на експрезидента Петра Порошенка. Про це на брифінгу повідомив адвокат Порошенка Ігор Головань.
«ДБР порушило чотири провадження відносно Порошенка. Пан Коломойський виступив зі стандартним набором і, звичайно, його заяви стосуються «ПриватБанку», що начебто президент Петро Порошенко чинив перешкоди господарській діяльності «ПриватБанку», що начебто Порошенко розголошував банківську таємницю «ПриватБанку». І, як зазвичай, там і зловживання службовим становищем, і легалізація коштів, здобутих злочинним шляхом”, – сказав адвокат.
Натомість у квітні минулого року Ігор Коломойський в інтерв’ю «Економічній правді» заявляв, що Порошенко є «його маріонеткою».
«Він – просто моя маріонетка, і в останній місяць перед завершенням його повноважень буде виконувати все, що йому буде сказано. Він же вважав, що хтось його маріонетка. Я вважаю, що він – моя маріонетка. Робитиме все, що йому говорять, щоб спокутувати свою провину», – переконував олігарх.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас