"Північний потік" зупинять - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Північний потік" зупинять - ЗМІ

Енергетика
4463
Компанія Nord Stream AG тимчасово призупинить роботу обох ниток діючого газопроводу “Північний потік”, який раніше потрапив під дію оновленої Газової директиви ЄС, для проведення з 14 по 26 липня регулярного технічного обслуговування. Про це повідомляє оператор проекту, передає ТАСС.
“Дванадцятиденні роботи щодо з техобслуговування заплановані як частина довгострокового управління цілісністю газопроводу. Графік техобслуговування узгоджений і скоординований з партнерами з транспортування газу вище і нижче по потоку”, – йдеться в повідомленні.
“Регулярні перевірки і технічне обслуговування механічних компонентів і систем автоматизації, розроблених відповідно до найвищих галузевих стандартів, є необхідною умовою для забезпечення ефективної, безпечної і надійної експлуатації нашої трубопровідної системи”, – сказав Олексій Зайцев, керуючий директор Nord Stream AG.
Як відомо, друга нитка “Північний потік – 2” не була добудована через введені в кінці минулого року санкції США. 25 червня 2020 року в Палату представників внесли законопроект, який уточнює і розширює санкції щодо будівництва російського законопроекту “Північний потік – 2”.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас