У столиці почалися рейди по парковках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У столиці почалися рейди по парковках

Технології&Авто
1324
У Києві Департамент транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації (КМДА) почав обстеження парковок Києва. Про це повідомив директор Департаменту Валентин Осипов, повідомляє прес-служба КМДА.
«Перш за все, проінспектують спеціально обладнані парковки, тобто розміщені за межами проїжджої частини вулиці, дороги або тротуару», – йдеться в повідомленні.
Спільно з Управлінням патрульної поліції м.Києва, фахівцями контролю за благоустроєм та громадськими організаціями Департамент перевіряє наявність правових підстав на надання послуг з паркування та відповідність майданчиків схемою організації дорожнього руху.
Зокрема, фахівці звертають увагу на такі правила: на майданчиках для паркування заборонено здійснювати будь-яку діяльність, крім паркування транспортних засобів; парковка не повинна виходити за межі, зазначені в схемі організації дорожнього руху; контрагенти, на майданчиках яких будуть виявлені порушення, повинні їх усунути; якщо парковка розміщена на земельній ділянці комунальної власності без договору – то вона незаконна – цим буде займатися поліція.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас