УКРКАРТ підключив для банків-партнерів сервіс MasterCard Id Check — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

УКРКАРТ підключив для банків-партнерів сервіс MasterCard Id Check

Фондовий ринок
575
УКРКАРТ підключив для банків-партнерів сервіс MasterCard Id Check
Оператор платіжних сервісів УКРКАРТ підключив банкам MasterCard Id Check, який засновано на протоколі EMV 3D Secure 2.0. Дана технологія підвищує онлайн-безпеку платежів, покращує користувацький досвід та надає гнучку підтримку різноманітних пристроїв та каналів.
Сервіс дозволяє встановити безпечний канал обміну даними в режимі real time з великою швидкістю здійснення оплати.
“Ми забезпечує нашим банкам-партнерам найкращі рішення, щоб їх клієнти отримали якісний та безпечний сервіс. Цифрове рішення MasterCard Id Check дозволяє схвалювати транзакції без ручного введення даних та надає можливість вбудовувати процес аутентифікації у додатку без переходу в браузер. Це прискорює проведення транзакцій, сприяє збільшенню їх кількості і, в цілому, позитивно позначається на лояльності клієнтів”, – підкреслив переваги сервісу власник ТОВ УКРКАРТ, фінтех-інвестор Ігор Фісун.
MasterCard Id Check має додаткові методи аутентифікації за допомогою біометрії та токенів безпеки. Сервіс передбачає більш гнучку взаємодію з клієнтом за різними каналами оплати, зокрема через браузер смартфона, платежі в мобільних додатках або через електронний гаманець.
Також ця технологія покращує обмін даними для боротьби з онлайн-шахрайством.
Відзначимо, що компанія УКРКАРТ першою серед клієнтів “БЦП Україна”, якій належить рішення ACS EMV 3DS 2.0, впровадила його для одного зі своїх клієнтів у якості пілоту. Після успішного завершення даного етапу технологію запустили для всіх емітентів платіжної системи Mastercard.
Нагадаємо, наприкінці 2019-го року український фінтех-інвестор Ігор Фісун придбав найстарішу процессінгову компанію УКРКАРТ. У 2020-му оператор платіжних сервісів закупив сучасне оснащення для вищого рівня технічного обслуговування клієнтів. Наразі компанія працює над розробкою нових фінтех-продуктів і в перспективі планує виходити на міжнародні ринки.
За матеріалами:
УкрКарт
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас