Зеленський анонсував візову лібералізацію для низки країн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зеленський анонсував візову лібералізацію для низки країн

Казна та Політика
726
Президент України Володимир Зеленський розповів, що незабаром Україна лібералізує візовий режим для іноземних туристів (зокрема – з КНР та Індії) на термін до 8 місяців. Це буде стосуватися навіть тих країн, які Україні не відкривають безвіз, тому що “за туристів треба боротися”.
Про це він сказав на зустрічі з представниками бізнесу Волинської області.
“Ми скасовуємо зараз візи… Наповнення туристом, в якого є гроші, наповнення цим туристом України… Скасувати візи, навіть з тими країнами, з якими у нас була до мого призначення інша політика. І, напевно, вона була правильною, якщо країна нам не відкриває безвіз – та, чи інша… ми до неї ставимося так само. Але мені здається… не тільки здається… ми вже це зробили – не той час. За туриста треба боротися. Тому ми незабаром відкриємо візові пільги, лібералізацію зробимо візового режиму, спробуємо на 6-8 місяців для Індії, для Китаю. До цього моменту це було заборонено. Австралія, Нова Зеландія не на рік, назавжди”, – сказав Володимир Зеленський.
Він зазначив, що також хоче зробити безвіз для інших країн, де є українські діаспори і де є велика кількість людей, які можуть стати “хвилею туризму”.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас