Ціна iPhone 12 може бути вищою, ніж очікувалось — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ціна iPhone 12 може бути вищою, ніж очікувалось

Технології&Авто
1217
Досі немає точної інформації про дату анонсу нової лінійки смартфонів Apple iPhone 12. Але в мережі з’являється все більше інформації про новинку. Зокрема, витоки називають навіть ймовірну вартість.
Однак, ціна найдоступнішого iPhone 12 дещо розчаровує, передає slashgear.com.
Один із аналітиків Джефф Пу, що спеціалізуються на продукції Apple, озвучив приблизну вартість нової лінійки смартфонів американської компанії.
Цікаво, що попри вищу ціну, Apple планує скоротити комплект поставки нового iPhone. Зокрема, в коробці користувачі не знайдуть блоку живлення, лише кабель Lightning. Не буде також дротових навушників (це роблять для того, щоб підвищити продажі Airpods).
Однак, підвищення вартості таки має логічне пояснення – нова лінійка має бути оснащеною 5G-модемами. Цей факт може бути пов’язаний і з економією на аксесуарах.
За чутками, найдоступніший iPhone 12 отримає 5,4-дюймовий OLED-дисплей. Також в продаж надійде і більша, 6,1-дюймова версія смартфона.
За його словами, ціна iPhone 12 може стартувати з позначки 749 доларів (20 300 гривень). Як відомо, його попередник iPhone 11 на старті продажів коштував 700 доларів. Тож вартість найдоступнішої моделі зросте на 50 доларів.
За матеріалами:
Телеканал новин 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас