Xiaomi випустить двері зі сканером відбитків пальців (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi випустить двері зі сканером відбитків пальців (фото)

Технології&Авто
635
Компанія Xiaomi представила вкрай незвичайну новинку. Це двері Xiaobai Wisdom Gate H1, кошти на виробництво яких збирають на краудфандінговому майданчику.
Зовні ці двері не відрізняються від багатьох інших. Їх висота становить 2,5 м, а ширина 96 сантиметрів. Двері складаються з двох блоків, додатковий відкривається, якщо потрібно внести в приміщення якийсь великий предмет, наприклад, меблі. Двері зроблені з нержавіючої сталі зі звукопоглинальним наповнювачем.
Щодо “розумних можливостей”: двері мають замок, який відкривається як звичайними ключами, так і сканером відбитків пальців з точністю розпізнавання 99,7%. Із зовнішнього боку встановлено електронне вічко з роздільною здатністю Full HD і кутом охоплення 150 градусів, системою нічного бачення і розпізнавання облич, а з внутрішньої сторони розміщується 10-дюймовий екран з сенсорною навігацією. Керувати налаштуваннями також можна за допомогою мобільного додатку Mi Home.
Xiaomi випустить двері зі сканером відбитків пальців (фото)
Інженери Xiaomi витратили на розробку Xiaobai Wisdom Gate H1 більше 15 місяців, провівши численні випробування її надійності. Продукт захищений 28 патентами. На етапі збору коштів ці двері коштували 3999 юанів (більше 15 000 гривень), а потім будуть продаватися за 4999 юанів (близько 20 000 гривень). Версія з вбудованим акумулятором для резервного живлення коштує на 2000 гривень дорожче. Швидше за все, цей продукт буде продаватися тільки в Китаї, хоча є ймовірність, що його будуть поставляти в інші країни, якщо виникне великий попит.
За матеріалами:
iTechua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас