Samsung слідом за Apple може припинити комплектувати телефони зарядними пристроями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung слідом за Apple може припинити комплектувати телефони зарядними пристроями

Фондовий ринок
2127
Samsung обговорює плани щодо вилучення зарядного пристрою з комплектуючих для деяких своїх смартфонів. Користувачі можуть побачити перші телефони Samsung, які будуть продаватися без «зарядок», починаючи з наступного року, пише sammobile.com.
Зарядні пристрої постійно йдуть в комплекті разом з телефоном. Однак світ пройшов довгий шлях від того часу, коли у кожного виробника був свій фірмовий слот для зарядки. Зараз всі виробники Android використовують стандартні USB-роз’єми зі стандартом Type-C, які тепер поширюються навіть на пристрої середнього рівня. Тепер зарядка від одного телефона легко підійде до іншого.
Швидше за все, у вас вдома накопичилося вже кілька зарядних пристроїв, які ви більше не використовуєте. Samsung розраховує на це повсюдне поширення зарядок, щоб більше не постачати їх з новими телефонами.
Питання про те, чи буде економія за рахунок виключення зарядних пристроїв причиною для зниження цін, ще невідомо.
Samsung вже зараз використовує таку тактику – багато з його бюджетних телефонів продаються без навушників.
Samsung – не перша компанія, яка вирішила економити на зарядках. За повідомленнями, Apple може не включати зарядний пристрій до iPhone 12, який має з’явитися в цьому році. Якщо Apple це зробить і зніме зарядний пристрій з комплекту свого нового iPhone, можна очікувати, що Samsung прийме аналогічне рішення в наступному році, припускає видання.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас