У КМДА повідомили, коли розглянуть ініціативу щодо добудови декількох будинків Укрбуду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У КМДА повідомили, коли розглянуть ініціативу щодо добудови декількох будинків Укрбуду

Нерухомість
611
Компанія “Київміськбуд” через брак коштів звернулася до міської влади з проханням скасувати сплату пайової участі на об’єкти “Укрбуду”. Це дозволить до кінця року, поки внесок скасують по всій Україні (з 1 січня 2021 року), завершити декілька будинків, повідомила прес-служба КМДА, пославшись на заяву мера Віталія Кличка.
“Я вважаю, що в цій ситуації – це правильне рішення… Проект ми винесемо на розгляд 23 липня. До цього часу керівництво “Київміськбуду” зустрінеться з керівниками фракцій, депутатами, представниками інвесторів і надасть всі необхідні обґрунтування і пояснення”, – підкреслив мер.
Також він додав, що Київрада має ухвалити рішення, яке входить до компетенції міста, щоб допомогти інвесторам “Укрбуду” отримати своє житло.
“Ми вчора (6 липня, – ред.) обговорювали з главами фракцій і продовжимо шукати компроміс, щоб допомогти інвесторам “Укрбуду”, – зазначив градоначальник.
Він нагадав про три проблемні моменти, вирішення двох з яких залежить від Міноборони і уряду. А в одному, який перебуває в компетенції міста, зможе допомогти столична влада.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас