Cinera представила мобільний кінотеатр у вигляді гарнітури (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Cinera представила мобільний кінотеатр у вигляді гарнітури (фото)

Технології&Авто
436
Компанія Cinera представила «персональний кінотеатр» Cinera Edge – де екран має діаметр менше дюйма. Технологія розміщує картинку за пару сантиметрів від очей, всередині гарнітури. До того ж пристрій матиме роздільну здатність 5К і звук Dolby Surround Sound, пише HighTech Plus з посиланням на New Atlas.
Попередня модель Cinera була настільки важкою, що компанія продавала до неї підставку, щоб користувачеві не доводилося тримати екран перед обличчям самому. Нова версія виглядає набагато компактніше і елегантніше – вона ледь більша за професійні навушники.
Нова Edge важить 490 грамів, її габарити 197 × 207 × 103 мм. Компанія каже, що інженери розподілили масу інакше, щоб не вся вага концентрувався в передній частині гарнітури, і тепер її простіше носити тривалий час. Принаймні можна витримати півторагодинну комедію. А акумулятора з 5299 мА/год вистачить на три години роботи гаджета.
Усередині гарнітури Cinera Edge – пара OLED-дисплеїв діаметром 21 мм кожен, але з роздільною здатністю 2560 на 1440 пікселів, що наближає екран до 5К. До того ж, власник отримує поле зору на 66 градусів по горизонталі, тобто майже формат кінотеатрів IMAX.
Розробники стверджують, що за відчуттями користувач ніби дивиться на 30,5-метровий екран з відстані 20 метрів.
Система працює на Android 7, тож можна запустити програми на кшталт Netflix, YouTube, HBO Max, Disney+, Hulu або Twitch. Плюс є слот для карти MicroHD.
Cinera представила мобільний кінотеатр у вигляді гарнітури (фото)
У версії Pro є також порт HDMI, через який легко підключається комп’ютер, ігрова приставка або програвач, а також звук Dolby Digital surround з чотирма колонками в кожному вусі і 32 ГБ замість 16 ГБ вільної пам’яті.
Керувати меню можна через сенсорну панель на навушниках, а підтримка 3D дозволяє передавати в кожне око окреме зображення для створення ефекту стерео. Картинку також можна налаштувати під особливості зору користувача, тож йому не доведеться надягати під гарнітуру окуляри.
Cinera представила мобільний кінотеатр у вигляді гарнітури (фото)
Проект Cinera Edge на Kickstarter вже набрав на $100 000 більше заявленої мети. Вартість базової моделі – $450, Pro обійдеться в $550. Поставки обіцяють розпочати в грудні.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас