В рамках "Великого будівництва" йдуть роботи на трасі з Києва до Дніпра (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В рамках "Великого будівництва" йдуть роботи на трасі з Києва до Дніпра (фото)

Казна та Політика
988
Нову трасу Н-31 Дніпро-Решетилівка, яка на кілька годин скоротить проїзд між двома містами-мільйонниками, активно будують і вдень, і вночі. Цілодобово працює також бетонний завод одного з підрядників – компанії Onur.
Про це повідомив Юрій Голик на своїй сторінці в Facebook, опублікувавши фото і відео, на яких можна простежити перебіг робіт.
В одному з постів можна побачити, як в Дніпропетровській області виглядає вже готова ділянка вночі. Або ж перебіг робіт на ще одній ділянці в Дніпропетровській області.
За його словами, будівництво ведеться одночасно і в Дніпропетровській, і в Полтавській областях.

Планується, що в рамках “Великого будівництва”, ініційованого президентом Володимиром Зеленським, дорога буде побудована до кінця 2020 року. Це наймасштабніше дорожнє будівництво в Україні в цьому році.
На території Полтавської області наразі ведуться цілодобові роботи на ділянці Кобеляки-Красне. Ділянка траси в Полтавській області стане першим в Україні бетонним автобаном.

Нагадаємо, спершу планувалося, що траса будуватиметься протягом 3-4 років. Президент Зеленський поставив завдання побудувати її повністю вже в 2020 році.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас