Motorola представила смартфон Motorola One Fusion (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Motorola представила смартфон Motorola One Fusion (фото)

Технології&Авто
1292
Компанія Motorola представила новий доступний смартфон Motorola One Fusion, який є спрощеною версією раніше анонсованого Motorola One Fusion+.
Motorola One Fusion оснащений екраном діагоналлю 6,5 дюйма з роздільною здатністю HD+ з каплеподібним вирізом, в якому розташовується фронтальна камера з роздільною здатністю 8 Мп. Смартфон побудований на базі однокристальної системи Snapdragon 710, він отримав 4 ГБ оперативної пам’яті і 64 ГБ розширюваної флеш-пам’яті.
Motorola представила смартфон Motorola One Fusion (фото)
На задній панелі телефону розташовані чотири камери, роздільна здатність головного датчика зображення становить 48 Мп. Ширококутна камера має роздільну здатність 8 Мп. Додатково встановлено макрокамеру з роздільною здатністю 5 Мп і 2-мегапіксельний датчик глибини сцени. Ззаду також розташовується сканер відбитків пальців. Має спеціальну кнопку для запуску персонального помічника Google Assistant.
Motorola One Fusion комплектується акумулятором ємністю 5000 мА•год, якого повинно вистачати на два дні роботи. Телефон з коробки працює під управлінням Android 10 з My UX, це новий користувацький інтерфейс Motorola.
Смартфон вже пропонується за ціною 250 доларів.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас