Dodge представив модернізований кросовер (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Dodge представив модернізований кросовер (фото)

Технології&Авто
1293
Представлений на ринку США кросовер Dodge Durango модернізували, а також запропонували найпотужнішу версію під назвою SRT Hellcat.
Оновлений Dodge Durango тепер може похизуватися перед конкурентами більш агресивною зовнішністю за рахунок інших ґрат радіатора, вужчих світлодіодних фар і нових бамперів. При цьому на п’ятих дверцятах з’явився більш габаритний спойлер.
У салоні модернізованого кросовера з’явилася повністю нова передня панель з поверненою до водія центральною консоллю. Також моделі додали нову мультимедійну систему, яка може мати діагональ екрану 8,4 або 10,1 дюйма. Повідомляється, що нова медіасистеми працює в п’ять разів швидше за попередню. Крім того, можна вибрати компоновку салону як з двома, так і з трьома рядами крісел.
Dodge представив модернізований кросовер (фото)
У силових параметрах моделі усе без змін. Так, модифікації SXT, GT і Citadel отримають 3,6-літровий атмосферний мотор V6 Pentastar, який видає 299 к.с. і 353 Нм крутного моменту. При цьому версія R/T може похвалитися 5,7-літровим двигуном Hemi V8 на 365 «коней» і 529 Нм крутного моменту. Всі варіанти комплектуються 8-діапазонною АКПП TorqueFlite і заднім або повним приводом.
Dodge представив модернізований кросовер (фото)
Особливе місце в цьому ряду займає версія Dodge Durango SRT, оснащена 6,5 літровим двигуном Hemi V8 на 482 «конячки» і 637 Нм крутного моменту. Але якщо і цього здасться комусь мало, то виробник пропонує найпотужнішу модифікацію – Dodge Durango SRT Hellcat – з двигуном Hemi V8 6,2 з шнековим компресором, який видає 720 «коней» і 875 Нм.
Dodge представив модернізований кросовер (фото)
За матеріалами:
MMR
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас