Huami представила бездротові навушники для сну (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huami представила бездротові навушники для сну (відео)

Технології&Авто
407
Компанія Huami запустила краудфандингову кампанію зі збору коштів на випуск TSW-навушників Amazfit ZenBuds, анонсованих раніше на виставці CES 2020. Оригінальний аксесуар використовується зовсім не для прослуховування музики – він призначений для людей, які мають проблеми зі сном. Всього за два дні новинка зібрала в 10 разів більше необхідної суми для початку виробництва.
Спеціальний додаток для навушників містить заспокійливі мелодії і звуки природи, а також інструкції з виконання дихальних вправ, що допомагають заснути. Новинка, як запевняють творці, практично невідчутна при використанні завдяки м’якості і гнучкості конструкції, а також невеликій вазі – 1,78 грама для кожного навушника.
Крім того, Amazfit ZenBuds поставляються з еластичними силіконовими вушними вкладками чотирьох розмірів, які щільно прилягають до вуха і не випадають протягом ночі.
Заявлена ​​автономність аксесуара на одному заряді становить до 12 годин в стандартному режимі, що включає до трьох годин прослуховування мелодій, і до 8 годин при безперервному відтворенні. З урахуванням ємності АКБ комплектного кейсу цей час збільшується до 56 годин. Amazfit ZenBuds також мають функцію будильника.
Нові навушники, що зібрали понад $270 000 інвестицій при запиті $20 000, будуть доступні на початку вересня 2020-го. За умовами попереднього замовлення ціна вкладишів у базовій комплектації становить $69, а по завершенні збору інвестицій вона збільшиться до $149.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас