Експерт розповіла про ціни на відпочинок в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт розповіла про ціни на відпочинок в Україні

Особисті фінанси
2892
Ціни на відпочинок в Україні прокоментувала голова Державного агентства з розвитку туризму Мар’яна Олеськів. За словами чиновниці, ходять чутки про зростання цін на найбільш популярні напрямки відпочинку в Україні, зокрема на курортах Одещини та Херсонської області.
“Я не спостерігаю тенденції різкого зростання цін. Як туристи, так і власники туркомпаній та готелі, перебувають в очікуванні того, як буде розвиватися ситуація із пандемією COVID-19. Багато хто бронює номери заздалегідь, — розповіла Олеськів.
Ціни на одноденні та дводенні тури регіонами України також переважно не зростають. Більшість компаній на ринку розуміють, що підвищення цін, а тим більше різке, не зіграє для них «в плюс». Ціни не мають відлякувати клієнтів – лише так можна забезпечити стабільний постійний розвиток галузі.

Кредитні картки для мандрівників

Олеськів додала, що сьогодні український туризм не є надто залежним від іноземних туристів, які складають 11% від загальної кількості відпочивальників.
Нагадаємо, очільник Міністерства охорони здоров’я Максим Степанов нещодавно заявив, що карантин в курортних регіонах можуть посилити, якщо кількість інфікованих COVID-19 в Україні почне прогресувати. Степанов також не відкидає закриття курортів, якщо українці продовжать порушувати карантин. Йшлося, зокрема, про пляжі Одеси.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас