Мінівен Kia Carnival представлено офіційно (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінівен Kia Carnival представлено офіційно (фото)

Технології&Авто
2905
Компанія Kia представила новий Carnival. У четвертому поколінні модель перетворилася з класичного однооб’ємника на крос-вен – з’явився характерний пластиковий обвіс по периметру, стали більш “м’язистими” колісні арки, зменшився передній звис. Габарити збільшилися: Carnival став довшим і ширшим.
Зовні новий Kia Carnival нагадує попередника тільки формою кузова: спереду крос-вен схожий на актуальний Sorento характерними передніми фарами, «вплетеними» в радіаторну решітку; задня діодна оптика тепер витягнута на всю ширину. Змінився кут нахилу капота, форма заднього скла, стали рельєфнішими крила, а низ бамперів і порогів оброблений практичним чорним пластиком.
Втім, фірмових рис мінівена Carnival не втратив: у моделі як і раніше зсувні бічні двері і довга колісна база. У порівнянні з минулим поколінням мінівена відстань між осями зросла на 30 міліметрів до 3090 міліметрів, загальна довжина кузова збільшилася на 40 міліметрів до 5155 міліметрів, а ширина – на 10 міліметрів до 1995 міліметрів.
Мінівен Kia Carnival представлено офіційно (фото)
Ймовірно, екстер’єр крос-вена буде підкріплений технічною начинкою: новий Carnival напевно розроблений на платформі Sorento четвертого покоління. В такому випадку однооб’ємник Kia отримає повний привід, що підключається, і лінійку двигунів, що складається з турбодизеля 2.2, бензинової «турбочетверки» 2.5 і гібридної силової установки на базі наддувного мотора 1.6.
Мінівен Kia Carnival представлено офіційно (фото)
Втім, Kia поки що не розкриває жодних подробиць про агрегатну базу і не ділиться фотографіями інтер’єру, обмежившись заявою, що салон стане просторішим. Ймовірно, додаткова інформація буде оприлюднена наступного тижня.
Першим ринком нового Carnival буде Південна Корея – на батьківщині компанії Kia модель надійде в продаж в третьому кварталі. До кінця року корейський крос-вен напевно з’явиться в США під ім’ям Sedona.
За матеріалами:
motor.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас