Panasonic інвестує $75 млн в 5G-обладнання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Panasonic інвестує $75 млн в 5G-обладнання

Фондовий ринок
242
Компанія Panasonic має намір збільшити випуск матеріалів, використовуваних у виробництві обладнання для бездротових 5G мереж. Передбачаючи різке зростання попиту на такі рішення в Китаї, японська корпорація має намір інвестувати близько 8 млрд єн (75 млн дол.) в розширення свого заводу в Гуанчжоу. Перші лінії повинні почати роботу восени 2021 року, продуктивність підприємства при цьому зросте на 50%.
За даними дослідницького центру Fuji Chimera Research Institute, в 2019 році на частку Китаю припало близько 40% світових інвестицій в розвиток базових станцій. І хоча під час торгового конфлікту США і Китаю Вашингтон посилив заборону на поставку напівпровідників та інших високотехнологічних продуктів компанії Huawei, Panasonic поки що не очікує серйозного впливу на свій бізнес з випуску друкованих плат.
Японська корпорація збільшить виробництво плат і самоклейких стрічок з використанням спеціальних смол для кріплення мідної фольги. Розробки Panasonic істотно менше впливають на 5G-сигнал, не послаблюючи його на відміну від традиційних матеріалів, що застосовуються у виробництві електроплат. Вони також прості у використанні і підходять для виробництва багатошарових друкованих плат.
Panasonic розраховує, що її продукція знайде застосування і у виробництві антен базових станцій п’ятого покоління, а також серверів і роутерів. Корпорація виробляє аналогічні компоненти і матеріали в Японії і на Тайвані, але вирішила почати збільшення виробництва на ринку, який здається найбільш перспективним.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас