Автопілот Tesla тепер розпізнає сигнали світлофора (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Автопілот Tesla тепер розпізнає сигнали світлофора (відео)

Технології&Авто
313
Нова система допомоги водієві в управлінні авто від Tesla може розпізнавати сигнали світлофора. У мережу виклали одне з перших відео того, як електрокар проїжджає регульоване перехрестя.
Однією з головних переваг автомобілів від Tesla є те, що для тестування нових систем і технологій вам не потрібно купувати сучаснішу модель.
Програмне забезпечення Tesla дозволяє навіть збільшити потужність авто, не кажучи вже про оновлення різних електронних функцій.
Днями одне із таких оновлень розширило можливості автономного управління електрокара: система Tesla Autopilot навчилася розпізнавати сигнали світлофора і самостійно зупинятися на забороняючий сигнал.
Функція називається «Traffic Light and Stop Sign Control» і вона доступна в останньому оновленні ПЗ електрокарів Tesla з кінця червня 2020-го.
Очевидно, тільки для тих водіїв, які купили повний пакет Tesla Autopilot.
Нова функція дозволить автомобілю автоматично зупинятися на забороняючий сигнал світлофора, але щоб рушити з місця на «зелений», водієві потрібно буде натиснути на педаль.
Це потрібно для того, щоб уникнути помилки системи і порушення ПДР.
Автомобіль рушить з місця самостійно, тільки якщо попереду нього будуть інші машини і якщо ви не стоїте у смузі для повороту.
У мережі вже опублікували одне з перших відео того, як працює нова функція.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас