Представлено Lexus IS нового покоління (фото, відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Представлено Lexus IS нового покоління (фото, відео)

Технології&Авто
1188
Компанія Lexus представила седан IS четвертого покоління, причому першим дебютувала версія IS 350 F Sport. На ділі ж модель пережила радше глибоку модернізацію: платформа і лінійка двигунів залишилися колишніми, практично не змінилися габарити.
Новий Lexus IS став першою моделлю, розробленою в технічному центрі Toyota в Японії. Інженери модернізували архітектуру седана, зробивши її жорсткішою і легшою, замінили кузовні панелі на нові, а замість сталевих важелів передньої підвіски встановили алюмінієві. Пружини стали легшими на 20 відсотків, а стабілізатор поперечної стійкості – на 17 відсотків. Седан трохи витягнувся в довжину і став ширшим на 30 міліметрів, а також додав у висоту п’ять міліметрів. Для базової моделі тепер передбачені 18-дюймові диски, а як опцію можна замовити 19-дюймові BBS.
Представлено Lexus IS нового покоління (фото, відео)
У числі змін в салоні – поява окремого екрану мультимедійної системи, який, залежно від рівня оснащення, може бути 8- або 10,3-дюймовим. Управління системою здійснюється за допомогою тачпада на центральному тунелі. У списку обладнання вказані адаптивний круїз-контроль, системи утримання в смузі і автоматичного гальмування.
Гамма двигунів залишилася колишньою. Базовий задньопривідний Lexus IS 300 буде запропонований з дволітровою «турбочетвіркою» потужністю 244 кінських сил в парі з восьмидіапазонною автоматичною коробкою передач. Повнопривідний IS 300 AWD комплектується атмосферним мотором V6 об’ємом 3,5 літра, який видає 264 сили і поєднується з шестидіапазонним «автоматом».
Представлено Lexus IS нового покоління (фото, відео)
IS 350 можна буде замовити як з моноприводом, так і з повним – ця версія комплектується тим же 3,5-літровим двигуном, віддача якого збільшена до 315 сил. Клієнти також зможуть вибрати варіант з шести- або восьмиступінчастою коробкою передач. Пізніше очікується поява гібридної модифікації і топового IS 500.
Що стосується динаміки, то задньопривідний IS набирає першу “сотню” за 5,6 секунди, а повнопривідний на 0,1 секунду повільніше.
Представлена модифікація IS 350 F Sport відрізняється від стандартної моделі спойлером і трохи іншими бамперами. За доплату можна замовити спортпакет Dynamic Handling Package, який включає адаптивну підвіску і додатковий їздовий режим Sport S+.
Ціни і строки появи новинки на ринку поки що не оголошені.
За матеріалами:
motor.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас