Acer випустила нову лінійку ноутбуків (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Acer випустила нову лінійку ноутбуків (фото)

Технології&Авто
680
Компанія Acer випустила нову лінійку ноутбуків і планшетів під назвою Enduro. Пристрої в рамках цієї серії орієнтовані на застосування за межами будинку або офісу і відрізняються міцним виконанням. Як зазначає виробник, продукти серії Enduro здатні переживати падіння, екстремальні температури і вплив води. При цьому вони зберігають портативність і високу продуктивність.
Acer випустила нову лінійку ноутбуків (фото)
Одна з найбільш цікавих новинок – ноутбук Enduro N3. І це єдиний пристрій, щодо якого відома інформація про ціну і строки початку продажів. У Північній Америці продажі почнуться в серпні за ціною від $899, а в Європі, Азії та країнах Середнього Сходу – в червні за ціною від $999. Новий Acer Enduro N3 призначений для працівників, які працюють у різних місцях, включаючи архітекторів та організаторів заходів. Він має товщину 0,98 дюйма (24,9 мм) і масу 4,37 фунта (1,98 кг). Пристрій сертифіковано за стандартами MIL-STD 810G і IP53. Перший гарантує довговічність і захист від ударів, падінь і вібрації. Другий свідчить про захист від впливу пилу і бризок води. Пристрій також містить рішення Aquafan, яке виштовхує воду з усіх боків зсередини ноутбука. Під час презентації представники компанії полили модель Enduro з душу і продемонстрували, що вона як і раніше повністю функціональна (а клавіатура залишилася з робочим підсвічуванням).
Що стосується технічних характеристик, захищений ноутбук Acer Enduro N3 оснащений процесором Intel Core i7 10-го покоління, оперативною пам’яттю DDR4 обсягом 32 ГБ і твердотільним накопичувачем ємністю 512 ГБ. Як опція може встановлюватися дискретна відеокарта NVIDIA GeForce MX230. У пристрої також реалізовані різні функції забезпечення безпеки, включаючи систему Acer Enduro Management Suite (AEMS) для централізованого управління пристроями в корпоративному середовищі.
Acer випустила нову лінійку ноутбуків (фото)
Нова лінійка також включає ноутбук Enduro N7. Особливістю цієї моделі є використання двох батарей, одна з яких підтримує можливість гарячої заміни. Завдяки подвійній батареї ноутбук може працювати без підзарядки до 10 годин. Новинка також включає сканер відбитків пальців і процесор Intel Core i5-8250U (8-го покоління).
Крім того, користувачам будуть доступні і захищені 10-дюймові планшети з ОС Windows. Модель Enduro T5 містить процесор Intel Core m3 7-го покоління і знімну батарею з автономністю до 10 годин. Водночас Enduro T1 виконана на базі чіпа Intel Celeron і може комплектуватися опціональною клавіатурою. Також користувачам буде доступна 8-дюймова модифікація Enduro T1. Всі планшети підтримують можливість використання рукавичок.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас