Dragon Capital придбала логістичний комплекс під Києвом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Dragon Capital придбала логістичний комплекс під Києвом

Фондовий ринок
789
Компанія Dragon Capital закрила угоду з придбання фармацевтичного логістичного комплексу Фалбі загальною площею 13,8 тис. кв. м.
Спеціалізований фармацевтичний логістичний комплекс був введений в експлуатацію в 2009 році і розташований біля с. Святопетровське, в Києво-Святошинському районі Київської області, повідомили в Dragon Capital.
Об’єкт був придбаний у рамках процедури виконання судового рішення на торгах, організованих державною системою електронних торгів СЕТАМ в інтересах Укрексімбанку як кредитора.
«Фалбі стане одинадцятим логістичним об’єктом і першим спеціалізованим фармацевтичним складом в нашому портфелі логістичної нерухомості, який зараз включає в себе одинадцять об’єктів, загальною площею 335 тис. кв. м. На сьогодні складські площі становлять майже половину нашого портфеля комерційної нерухомості», — розповів генеральний директор Dragon Capital Томаш Фіала.
Ця угода стала другою, в якій Dragon Capital співпрацював з державними банками України після купівлі спеціалізованого холодильного комплексу Арктика у Ощадбанку в 2019 году.

Довідка Finance.ua:

  • Dragon Capital — одна з найбільших груп компаній в Україні, яка працює в сфері інвестицій і фінансових послуг.
  • Dragon Capital є інвестором видавничого дому Медіа-ДК.
  • У 2016−2020 роках Dragon Capital разом із іноземними партнерами інвестували в нерухомість понад $600 млн, з них понад $500 млн — це Київ і Київська область.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас