Навушники Apple AirPods отримають нові корисні функції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Навушники Apple AirPods отримають нові корисні функції

Технології&Авто
712
На презентації WWDC 2020 Apple не тільки показала нові версії операційних систем для iPhone і Mac, але і розповіла про майбутні можливості TWS-навушників AirPods.
Апдейт торкнеться як базової версії аксесуара, позбавивши гарнітуру дратівної вади, так і модель з приставкою Pro, яка обзаведеться підтримкою фірмової технології об’ємного звучання.
У попередніх версіях прошивки для сполучення AirPods з різними пристроями користувачам доводилося налаштовувати підключення вручну. Після оновлення навушники зможуть автоматично “чіплятися” до того гаджету, який використовується власником. Наприклад, після закінчення прослуховування подкасту і запуску фільму на iPad гарнітура автоматично перемкне сполучення зі смартфона на планшет.
Модель AirPods Pro також отримає підтримку технології об’ємного звучання Spatial Audio. Компанія стверджує, що спеціальні алгоритми за допомогою вбудованого акселерометра будуть відстежувати рух голови користувача, а застосування спрямованих звукових фільтрів і тонке підлаштовувавання частоти для кожного вуха забезпечить ефект віртуального кінотеатру. Функція буде працювати зі звуковими доріжками форматів 5.1, 7.1 і Dolby Atmos.
Представлені можливості стануть доступні після апдейту пов’язаних з портативною акустикою смартфонів і планшетів до нових версій фірмової ОС.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас