Позика під заставу нерухомості: банк чи приватний кредитор? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Позика під заставу нерухомості: банк чи приватний кредитор?

Кредит&Депозит
936
Жителі західних країн давно звикли брати кредити на будь-які споживчі потреби. В Україні ситуація інша. Про отримання позики в банку або приватній кредитній організації українець може задуматися тільки в самому крайньому випадку. Причин цьому безліч, починаючи з обтяжливих відсотків по кредиту і закінчуючи банальною недобросовісністю деяких банківських установ. У цій статті ми розглянемо умови видачі кредиту під заставу нерухомості, так як відсоткова ставка в даному випадку найнижча.
Позика під заставу нерухомості: банк чи приватний кредитор?
На яких умовах надаються кредити в банках України?
Десятки крупних українських банків навперебій пропонують українцям взяти кредит на навчання дітей, ремонт, купівлю авто або відкриття власного бізнесу. Але далеко не всі вони готові запропонувати прозорі умови, які точно не зміняться протягом усього терміну виплати кредиту.
Окремої уваги заслуговує кредит під заставу нерухомості. Цей спосіб кредитування відомий давно, але лише одиниці наважуються довірити своє житло банкам. Ця недовіра, в першу чергу, пов’язана з обтяжливою відсотковою ставкою. При отриманні цільового кредиту ставка може досягти 20% річних. Якщо ж людині потрібно отримати всю суму готівкою і витратити її на конкретні потреби, без надання звітності банку, то в такому випадку ставка може перевалити за психологічну позначку в 30%, а в деяких банках і зовсім досягти неймовірних 50% річних.
Не менш важливу роль відіграють умови видачі кредиту під заставу нерухомості в банках:
  • необхідність надання банку довідки про доходи, що містить інформацію про заробітну платню за останні 3-6 місяців;
  • обов’язкова наявність хорошої кредитної історії;
  • вік позичальника – бажано не менше 25 років;
  • наявність у нього документів, що підтверджують право власності на житло;
  • терміни прийняття рішення, як правило, затягуються на кілька днів або тиждень;
  • певні труднощі в отриманні позики, розміром понад 100 тис. грн.
Не варто виключати і такий фактор, як бажання банку отримати максимальний прибуток з кожного клієнта. З цією метою видача кредиту супроводжується додатковими витратами на придбання страховки, оплату послуг фінустанови та іншими. Багато банків України вписують в кредитні договори дрібні пункти. Неуважному позичальникові ця інформація здається незначною і він підписує документ. Насправді саме в цих пунктах можуть бути прописані різні додаткові процентні виплати і обтяжливі зобов’язання. Уникнути обману допоможе тільки ретельне вивчення документа і консультація з кваліфікованими юристами.
Чому краще співпрацювати з «UniGroup»?
Компанія «UniGroup» – небанківська фінансова установа, яка працює на ринку України вже тривалий час. За час свого існування організація розширила клієнтську базу, видавши тисячі позик. Детальні умови кредитора і інформацію про компанію Ви можете вивчити на сайті unigroup.kiev.ua, а ми надаємо короткий перелік.
Компанія «UniGroup» дорожить кожним своїм клієнтом і пропонує кредитування під заставу нерухомості на найвигідніших умовах:
  • ставка по кредиту – всього 1,5%;
  • термін кредитування від 1 місяця до 10 років;
  • готовність видати до 80% від вартості житла;
  • сума позики – від 30 тис. до 50 млн. грн;
  • видача позики тільки в національній валюті, без прив’язки до долара або євро.
Всі договори компанії «UniGroup» максимально прозорі і чесні. Компанія не бере комісію за свої послуги. Кожен клієнт організації може погасити позику достроково і без будь-яких штрафів.
Важливою перевагою слід вважати можливість клієнта компанії залишити оригінали всіх правовстановлюючих документів у себе. Більш того, він зможе користуватися своєю нерухомістю протягом усього терміну дії кредиту.
Контакти фінансової компанії “UniGroup”:
м. Київ., вул.Саксаганського, 15
Тел .: 067-434-56-46,
Тел .: 073-434-56-46
Соц мережі:
YouTube
Facebook
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас