"Нафтогаз" знизив ціну газу для населення на червень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нафтогаз" знизив ціну газу для населення на червень

Особисті фінанси
6015
НАК “Нафтогаз України” встановив оптову ціну на газ для потреб населення, виробників тепла для населення та інших споживачів, яким газ постачається на умовах ПСО.
Про це повідомляється на сайті НАК.
Ціна газу в червні 2020 року складе 2 142,280 грн за 1 тис. кубометрів (без урахування ПДВ, націнки газзбутів і витрат на транспортування газу магістральними і розподільними трубопроводами).
Ціна газу для населення в червні буде на 5,9% нижчою, ніж у травні 2020 року (2 275,72 грн за 1 тис. кубометрів).

Як заощадити на комуналці 2019 🎛

Також нагадаємо, “Нафтогаз України” має намір продавати газ для населення через державні Ощадбанк і ПриватБанк. У відділеннях банків можна буде укласти договір з 1 липня 2020 року.

Довідка Finance.ua:

  • З січня 2020 року вартість газу для потреб населення, виробників тепла та інших захищених споживачів, яким НАК “Нафтогаз України” постачає газ в рамках спеціальних зобов’язань (ПСО), визначається за новою формулою.
  • Кабінет Міністрів України змінив умови визначення ціни скрапленого газу для населення. Як визначатимуть ціну: у формулі ціни використовуватиметься ціна на природний газ для побутових споживачів станом на перше число місяця, в якому проводиться спеціалізований аукціон.
Читайте важливі поради, які стануть в нагоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас