Як подорожувати світом після карантину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як подорожувати світом після карантину

Особисті фінанси
2221
Міністерство закордонних справ України підготувало онлайн-карту, яка повинна допомогти українцям розібратися з вимогами і правилами в’їзду на територію інших країн після “коронакризи”.
Про це розповів міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.
Інформація. На порталі зібрана актуальна інформація про візи, дозволи та обмеження в’їзду для громадян України в умовах пандемії COVID-19. Вона розміщена тут – tripadvisor.mfa.gov.ua

Кредитні картки для подорожей

Інформація про дозвіл на в’їзд візуалізована на карті світу різними кольорами:
  • помаранчевим зображені країни, куди в’їзд громадянам України заборонений,
  • жовтим – куди в’їзд можливий за наявності посвідки на проживання,
  • зеленим – якщо обмежень на в’їзд немає.
Як подорожувати світом після карантину
Окремим розділом розміщена інформація про режим транзитного проїзду через територію різних країн – також з колірною візуалізацією.
Для того щоб переглянути інформацію про потрібну країну, слід клікнути на неї на карті. Інформацію про правила в кожній країні будуть регулярно оновлювати відповідні посольства України.
Зараз карта працює в тестовому режимі. У Міністерстві закордонних справ очікують, що міжнародне авіасполучення в першу чергу може відновитися з Азербайджаном, Болгарією, Грузією, Туреччиною і Кіпром.

Довідка Finance.ua:

  • Ryanair і Swiss 22 червня відновили регулярні польоти до Києва після 3-місячної перерви, виконавши рейси в аеропорт Бориспіль.
  • З 1 липня туристи з України зможуть літати до Туреччини без самоізоляції і тестування, лише з дотриманням необхідних вимог безпеки.
  • Авіакомпанія Wizz Air оголосила про відновлення роботи своєї бази в Міжнародному аеропорту “Київ” і перельотів з України в Угорщину, Німеччину, Данію, Естонію, Грецію і Великобританію.
Читайте важливі поради, які стануть в нагоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас