Новий годинник Bugatti коштує 580 000 доларів (фото, відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий годинник Bugatti коштує 580 000 доларів (фото, відео)

Технології&Авто
1326
Швейцарська компанія Jacob & Co на честь суперкара Bugatti Chiron розробила унікальний годинник Twin Turbo Furious 300+, ціна якого становить 580 000 доларів.
Twin Turbo Furious 300+ випромінює “виняткову продуктивність, справжню розкіш, неперевершену красу і виняткову майстерність”.
Розкішний годинник оснащений корпусом з кованого карбону і чорного алмазоподібного карбону і титану, який розроблений так, щоб відображати оголений кузов з вуглецевого волокна на рекордному гіперкарі. Годинник також має помаранчеві лінії, білі написи і напівпрозору кришку, яка дає уявлення про механізми, приховані під ними.
Новий годинник Bugatti коштує 580 000 доларів (фото, відео)
Говорячи про останній, Бугатті каже, що годинник оснащений двома прискореними турбійонами з трьома осями, які “працюють разом, щоб компенсувати вплив гравітації на точність руху”.
За словами Президента Bugatti Стефана Вінкельмана, “в Jacob & Co. ми знайшли партнера, який розуміє, як ми бачимо ексклюзивність і як кожен об’єкт, що носить Ім’я Bugatti, повинен поєднувати в собі надзвичайну міць і найскладніші технології з чистою розкішшю і безпомилковоістю. Bugatti – естетика й елегантність”.
Буде випущено тільки три моделі Twin Turbo Furious 300+, що робить його ще більш рідкісним, ніж Chiron Super Sport 300+, який обмежений 30 екземплярами.
За матеріалами:
znaj.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас