"Укрпошта" відновила міжнародну доставку пасажирськими літаками — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрпошта" відновила міжнародну доставку пасажирськими літаками

Фондовий ринок
324
Національний оператор поштового зв’язку “Укрпошта” відновив міжнародну доставку посилок пасажирськими літаками компаній Lufthansa та KLM.
Про це повідомила пресслужба компанії.
“Авіакомпанія Lufthansa доставляє відправлення Укрпошти із України до Німеччини, а звідти вони будуть спрямовані до країн Європи, Південної Америки, Південної та Південно-Східної Азії, США, Китаю, Японії. Авіакомпанія KLM доставляє посилки Укрпошти до Нідерландів, а звідти – до ПАР, ОАЕ, Нової Зеландії, Австралії, Колумбії, Перу, Панами та інших країн. Нині поштові відправлення вилітатимуть 5 разів на тиждень на рейсах Lufthansa та 3 рази на тиждень на рейсах KLM”, – ідеться в повідомленні.
Оскільки нині не заявлено відновлення прямих пасажирських рейсів з Києва до Нью-Йорку, Укрпошта планує продовжувати чартерну програму з МАУ, щоб забезпечити якісну доставку до США. Загалом у червні авіакомпанія доставить в США посилки Укрпошти на 7 прямих рейсах, що виконуються 1-2 рази на тиждень.
Які посилки доставляють:
  • «Поштовий експрес» – вагою до 2 кг;
  • EMS (Express Mail Service) – вагою до 30 кг.
Із поступовим відновленням регулярного сполучення національний поштовий оператор буде повертатися до перевезення іншими авіалініями, які до карантину постійно доставляли відправлення Укрпошти.

Довідка Finance.ua:

  • Укрпошта у партнерстві зі SMART Forwarding запустила сервіс викупу та доставки товарів з інтернет-магазинів Англії, щоб користувачі мали можливість купити товари у таких магазинах як Next, Ebay, Asos та інших.
  • Голова Укрпошти Ігор Смілянський заявив, що вони планують продати приміщення головного офісу на Хрещатику, яке вже оцінили приблизно в 1 мільярд гривень.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас