Opera представила нову версію ігрового браузера Opera GX (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Opera представила нову версію ігрового браузера Opera GX (фото)

Технології&Авто
745
Opera представила нову версію першого і єдиного в світі ігрового браузера Opera GX. Браузер отримав нові функції, включаючи підтримку Discord, функції Hot Tabs Killer і примусового затемнення яскравих веб-сторінок.
Браузер Opera GX був вперше представлений в червні минулого року на конференції E3 в Лос-Анджелесі.
Instagram, Facebook Messenger, Instagram, WhatsApp, Telegram Opera GX спрощує онлайн-спілкування з друзями і допомагає бути в курсі онлайн-трендів і стрімів.
“Наші користувачі активно нас просили про нативну підтримку Discord, і ми це зробили. Тепер залишатися на зв’язку зі своїми спільнотами стало ще легше”, – зазначив Мачей Коцемба, творець Opera GX і директор з продукту Opera.
Вбудована підтримка Discord:
  • Discord став місцем, де вже обговорюють не тільки теми, пов’язані з іграми, і навіть почав використовуватися школами як платформа для проведення дистанційних уроків.
Opera представила нову версію ігрового браузера Opera GX (фото)
Hot Tabs Killer:
  • функція дозволяє ідентифікувати найбільш ненажерливі вкладки і закривати їх для запобігання надмірного навантаження на комп’ютер або ноутбук.
Opera представила нову версію ігрового браузера Opera GX (фото)
Функція Force Dark Pages:
  • браузер Opera GX був спочатку створений в темній колірній гамі, щоб не напружувати очі користувачів під час браузингу;
  • з новою функцією тепер будь-яка веб-сторінка буде також автоматично затемнюватися, навіть якщо спочатку вона була дуже яскравою;
  • ця функція зараз знаходиться в бета-версії, і її необхідно самостійно активувати в налаштуваннях.
Opera представила нову версію ігрового браузера Opera GX (фото)
Браузер з обмежувачами споживання CPU, RAM і ємності мережі:
  • у браузері реалізований механізм контролю споживання браузером ресурсів комп’ютера: Opera GX дозволяє обмежувати свої апетити шляхом виставлення лімітів на використання браузером CPU і RAM, а також ємності мережі;
  • також з’явилася можливість додатково налаштовувати під себе різні елементи браузера, такі як стилі іконок або звукові ефекти. Звуки можуть бути індивідуально активовані або деактивовані в налаштуваннях.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас