Уряд Іспанії оголосив план порятунку туризму на 4,26 мільярда євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд Іспанії оголосив план порятунку туризму на 4,26 мільярда євро

Світ
790
Уряд Іспанії оголосив цього четверга про очікуваний план підтримки туризму, який дозволить вкласти в галузь 4,262 млрд євро.
Про це повідомляє “Європейська правда” з посиланням на El Pais.
План був дуже очікуваним, враховуючи потреби туристичного сектору, який генерує більш ніж 12% ВВП Іспанії після зупинки останніх трьох місяців через пандемію. Тим більше перед літнім сезоном, який, як очікується, продемонструє падіння особливо у зв’язку з прибуттям іноземних туристів. Тому одним з етапів стане допомога авіакомпаніям в стимулюванні прибуття найбільшої кількості мандрівників з-за меж Іспанії.
“Це важливий план допомоги туризму”, – підкреслив прем’єр-міністр Педро Санчес.
Він запевнив, що допомога буде базуватися на п’яти основних стовпах: зміцнення країни як безпечного напрямку; заходи підтримки компаній в туристичному секторі; підвищення конкурентоспроможності туристичного сектору (850 млн євро на стійкість і цифровізацію); туристична розвідка зі створенням нової системи спостереження і використання всіх маркетингових і рекламних інструментів для національного і міжнародного туризму.
Санчес запевнив, що туризм життєво важливий для Іспанії, тим більше що його вплив – не тільки економічний: “Він має велике значення для зовнішнього іміджу і репутації нашої країни”.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас