140 секунд звуку: Twitter вводить голосові повідомлення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

140 секунд звуку: Twitter вводить голосові повідомлення

Фондовий ринок
239
Twitter анонсувала нові можливості сервісу. Крім 280 символів тексту тепер буде доступний і запис голосу. Про нововведення повідомляється в офіційному блозі компанії.
“Twitter з вашим голосом не дуже відрізняється від Твіттера з текстом. Для початку відкрийте “Tweet composer” і торкніться нового значка з хвилями. Ви побачите свою фотографію профілю з кнопкою запису внизу – натисніть, щоб записати свій голос”, – пояснюється в повідомленні.
Кожен голосовий твіт триватиме до 140 секунд. Але якщо ви хочете сказати більше, щойно ви досягнете обмеження за часом, новий голосовий твіт автоматично додасться в коментарях.
Коли ви закінчите, натисніть кнопку “Готово”, щоб завершити запис і повернутися до екрану запису, щоб опублікувати повідомлення. Люди побачать, як ваш голос з’явиться в їхній хроніці разом з іншими твітами. Для прослуховування потрібно торкнутися зображення. Створення голосових твітів буде доступне для обмеженої групи людей на iOS, але в найближчі тижні кожен власник iOS повинен мати можливість твітнути зі своїм голосом.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас